Wie zijn wij?

Wij zijn KBC, aangenaam.

Historie

De onderneming KBC Accountants is voortgekomen uit Keverkamp, Bisschop & Co. Op het moment dat beide naamgevers zijn niet meer verbonden zijn aan de onderneming, is de naam gewijzigd naar KBC Accountants. De K staat voor Wim Kloosterman danwel Roy Koelen. Kloosterman met de jarenlange ervaring op oa het agrarisch vakgebied en MKB ondernemingen. Koelen zorgt als AA accountant voor de MKB ondernemers, bijhouden van vaktechniek e.d. en door de fiscale genoten opleiding toetsing op de fiscale regels. Wij zorgen voor een laagdrempelige organisatie waar de ondernemers allerhande zaken bespreekbaar kunnen maken. Het zijn de MKB ondernemers zonder personeel ZZP’ers en de werkgevers waarvoor wij de administratie verzorgen. Deze brede lijn wordt uitgebreid met het agrarisch vakgebied.

 

Onze Visie

Voor jaren werd de accountant gezien als zijnde de persoon voor de verwerking van de administratie en het verzorgen van een aangifte. Deze werkzaamheden behoren nog altijd tot de (kern)taken voor enkele klanten, echter voor velen is de taak van de accountant uitgebreid. Hij is een verlengstuk van de ondernemer. Er wordt een beroep gedaan op zijn professie en gezien als sparringpartner. Op deze wijze kunnen wij een belangrijke meerwaarde zijn voor uw onderneming.

 

Wij coachen onze klanten aan de hand van de beschikbare gegevens en werken gezamenlijk de mogelijkheden uit om het doel van de ondernemer bereikbaar te maken.

 

Wij trachten met onze kennis de ondernemer bij te staan op het vlak waar niet zijn voorkeur naar uitgaat, de administratie. Door deze gezamenlijk op een heldere, eenvoudig meer leesbare wijze in te richten wordt begrijpbaar, ook voor de ondernemer. Op basis van de verwerkte informatie kunnen overzichten worden opgesteld naar eigen wensen (maand- / kwartaalbasis). Op deze wijze kan hij de informatie gebruiken om zijn kansen en risico’s inzichtelijk te verkrijgen en zijn onderneming te laten groeien.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes op fiscaal en financiëel gebied? Meld je hieronder aan.